Τηλεόραση

Ο μεγάλος Τελικός του Europa Conference League απόψε στο MEGA

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 22.00 την ιταλική Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία στο γήπεδο και το Mega στην τηλεόραση, με τη μετάδοση του τελικού του UEFA Europa Conference League, με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, σήμερα στις 22.00.

Το Mega εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την Cosmote TV τον εμβληματικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αγώνα. Μπορεί το γήπεδο να μη χωράει όλους τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον ιστορικό τελικό, για όλους όμως υπάρχει μια θέση στο Mega.

Τον ιστορικό αγώνα περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός. Στην παρουσίαση των εκπομπών, από τις 21.00 έως τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Παναγιώτης Περπερίδης, ο Γιώργος Χελάκης, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Στο ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης και ο Γιώργος Νοικοκύρης. Στην αρχισυνταξία της παραγωγής ο Γιώργος Μαζιάς και ο Δημοσθένης Μπουλούκος. Το αθλητικό team του σταθμού θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν από το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Μετά την απονομή, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή, με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

Η καρδιά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπά στο Mega και σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 29/5/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version