Τηλεόραση

Το “ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ” με τον Νάσο Γουμενίδη επιστρέφει δυναμικά το Σαββατοκύριακο

Στις 13:40 στο OPEN

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» επιστρέφουν δυναμικά αυτό το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιανουαρίου, στις 13:40 στο OPEN, με αποκλειστικά θέματα και αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, η εκπομπή παρουσιάζει όλα όσα μας ενδιαφέρουν και όλα όσα μας απασχολούν, με έγκυρο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αλλά και με εκτενείς αναλύσεις γύρω από τα ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Ο Νάσος Γουμενίδης, φέρνει στο φως υποθέσεις που θα συζητηθούν, αλλά και άγνωστες ιστορίες που καθηλώνουν. Προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα μιλάνε στο «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» και μας συμπαρασύρουν στις ξεχωριστές προσωπικές τους διαδρομές. Ακόμα στην εκπομπή κυρίαρχο ρόλο έχουν και τα δημοσιογραφικά αφιερώματα που μας ταξιδεύουν στον χρόνο. Μία πολυεπίπεδη εκπομπή για τον σύγχρονο άνθρωπο και τον ενημερωμένο τηλεθεατή.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιανουαρίου στις 13:40 στο OPEN, ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» επιστρέφουν με πλούσια θεματολογία και εκτενές ρεπορτάζ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο OPEN!

 

#epitopou

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version