Τηλεόραση

Άφωνη η Δανάη Μπάρκα – Τί της αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του “Πάμε Δανάη”

Τί συνέβη και έμεινε με το στόμα ανοιχτό η Δανάη Μπάρκα;

Στο “Πάμε Δανάη” σε ζωντανή σύνδεση βγήκε η δικηγόρος της ομογένειας, Μαρία Μάρκου για να μιλήσει για τον σημερινό γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth στην Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα υπάρξει και δεύτερος γάμος στο Λας Βέγκας για ένα πολύ γνωστό ζευγάρι από την Ελλάδα.

Ο Άρης Καβατζίκης έγραψε τα ονόματα σε ένα χαρτί και η Δανάη Μπάρκα έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

“Είναι ετερόφυλο ζευγάρι, αλλά τους γνωρίζετε. Δεν θα σας πω τον χώρο από τον οποίο προέρχονται. Την επόμενη φορά” είπε η κ. Μάρκου και το στοιχείο που έδωσε είναι ότι βρίσκονται σε διαφορετικούς χώρους και ο γάμος θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου.

“Πολύ ωραία άντε και στα δικά μας. Τι να πω τώρα το μυαλό μου είναι αλλού” σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μόλις είδε γραμμένα τα ονόματα. Ήταν άραγε τα σωστά ονόματα αυτά που έγραψε ο Άρης Καβατζίκης;

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version