Τηλεόραση

«Όλα για την ζωή μας»: Λυκουρέζου και Κεφαλογιάννη καλεσμένες του Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουλίου στις 08:50

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» φέρνει στο επίκεντρο όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 08:50 στο MEGA, η μοναξιά και η δυσκολία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας μπαίνει στο μικροσκόπιο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε διάφορους εθισμούς (αλκοόλ, φαγητό, κάπνισμα, διαδίκτυο, ουσίες, τζόγος) προκειμένου να ξεχαστούν από το πόσο μόνοι νιώθουν.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία μιλά για τον εθισμό της στις ουσίες και το αλκοόλ που την ταλαιπώρησε από τα εφηβικά της χρόνια και εξηγεί πώς πήρε τη γενναία απόφαση να απεξαρτηθεί μόνη της πριν από είκοσι χρόνια.
Στις υπόλοιπες ενότητες, μιλάμε για τα υφάσματα που ταιριάζουν στο ελληνικό καλοκαίρι και ενημερωνόμαστε για τη διατροφική αξία των νέων μορφών γιαουρτιού.
Την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 08:50 στο MEGA η φιλία, μία από τις πιο ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, έχει την τιμητική της. Η φιλία είναι ιερή, γι’ αυτό και η προδοσία από φίλους είναι μία πληγή που πολύ δύσκολα επουλώνεται. Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ψυχολόγοι μιλούν για την αξία της φιλίας στη ζωή μας. Καλεσμένη είναι η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μιλά για τους δικούς της παιδικούς φίλους και τη μεγάλη σημασία που έχουν στη ζωή της. Επίσης, η εκπομπή ασχολείται με τη σημασία της μουσικής στην συναισθηματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών, ενώ φιλοξενείται και ένα χρήσιμο θέμα για τον σταφυλόκοκκο, που παρουσιάζει έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version