Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Στούντιο 4: Αυλαία καλοκαιρινή και το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα σεζόν

«Τελειώσαμε για σήμερα, τελειώσαμε για φέτος, τελειώσαμε για αυτό το καλοκαίρι» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο φινάλε

Με την πιο όμορφη τους διάθεση βρέθηκαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για την τελευταία εκπομπή της σεζόν. Το επιτυχημένο δίδυμο της καθημερινής εκπομπής έριξε αυλαία μεν αλλά ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Έτσι, έχοντας πλάι όλους τους συνεργάτες τους, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είπαν δυο λόγια καρδιάς στους τηλεθεατές οι οποίοι και τους επέλεξαν σε καθημερινή βάση για την απογευματινή τους συντροφιά.

«Αυτό ήταν! Τελειώσαμε για σήμερα, τελειώσαμε για φέτος, τελειώσαμε για αυτό το καλοκαίρι! θα είμαστε μαζί πάλι 28 – 29 Αυγούστου, κάπου εκεί, εξαρτάται από μια μικρή λεπτομέρεια. Το μπάσκετ δηλαδή αλλά θα φανεί τι θα γίνει με την Εθνική Ελλάδος» αναφώνησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. «Ε, αν δεν μας δείτε στις 28 θα μας δείτε σίγουρα στις 29 Αυγούστου» πρόσθεσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Πρέπει να πούμε τα ευχαριστώ τώρα, τα οποία τα εννοούμε και είναι μέσα από την καρδιά μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΕΡΤ, στους τεχνικούς της ΕΡΤ και σε όλους τους ανθρώπους αυτούς που δουλεύουν για να κάνουμε εμείς τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΕΡΤ γιατί μας έχει δώσει τον χρόνο και το χώρο να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που κάνουμε εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να υπογραμμίζει πως «ευχαριστούμε όλη αυτή την ομάδα γιατί χωρίς αυτήν δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα. Και βεβαίως εσάς. Να έχετε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας, ξέγνοιαστο, ευχάριστο, ηλιοκαμένο, ήρεμο, ερωτικό, ότι θέλει ο καθένας».

Έτσι λοιπόν το Στούντιο 4 φεύγει ώστε να επιστρέψει ανανεωμένο στα τέλη του Αυγούστου…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου