Τηλεόραση

Λευτέρης Πράσινος: «Ήταν γενικευμένη περιτονίτιδα, ήταν σοβαρό, μπήκα αμέσως χειρουργείο»

«Διπλώνεσαι από τον πόνο, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κρυφό»

Ο Λευτέρης Πράσινος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο πριν από λίγο διάστημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είχα ξυπνήσει με μία ενόχληση στην κοιλιακή χώρα. Έγινε πριν από ένα μήνα. Το κατάλαβα ότι οφείλεται για οξεία σκωληκοειδίτιδα όταν ανέβασα πυρετό το απόγευμα κι έτσι κινητοποιήθηκα. Δεν είχα κάποιον οξύ πόνο να δικαιολογεί σκωληκοειδίτιδα κι η πρώτη διάγνωση του γιατρού ήταν ότι μου είπε αν ανεβάσουμε πυρετό να το δούμε. Έκανα αξονική στο συγκεκριμένο σημείο κι ήταν τελικά σκωληκοειδίτιδα και δεν ήταν μόνο αυτό απλά αλλά γενικευμένη περιτονίτιδα. Ήταν σοβαρό. Μπήκα αμέσως χειρουργείο κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Και πρόσθεσε ο Λευτέρης Πράσινος:

«Διπλώνεσαι από τον πόνο, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κρυφό και δεν έχεις τόσο μεγάλη ενόχληση όπως εγώ που πίεζα το σημείο γιατί ήμουν υποψιασμένος. Με εξέτασε ο γιατρός βάσει αυτών που του έλεγα και μου είπε ότι δεν βλέπω κάτι μη φυσιολογικό κι αν κάνουμε πυρετό το ξαναβλέπουμε και το απόγευμα της ίδιας μέρας ανέβασα πυρετό και πήγα άμεσα στο νοσοκομείο».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version