Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Μαΐου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Συνταγές ευφάνταστες, γεμάτες χρώμα και γεύση που θα πρωταγωνιστήσουν στα καλοκαιρινά τραπέζια σας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 27 Μαΐου στις 16:40.
Σαλάτα με ψητά νεκταρίνια και ανθότυρο, που θα στολίσει οπτικά και γευστικά κάθε τραπέζι, ενώ παράλληλα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχει πολύ ξεχωριστή γεύση είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο τραπέζι. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει μια τηγανιά κοτόπουλο με σπιτικά λιαστά ντοματίνια που θα κάνει το σπίτι σας να μοσχομυρίσει με αρώματα και το επίπεδο της γεύσης του φαγητού σας να εκτοξευθεί. Για γλυκό, ο Άκης ετοιμάζει το πιο σικάτο επιδόρπιο, την πιο ανάλαφρη μους, μια μους λεμόνι που έχει τέλεια, κρεμώδη υφή και υπέροχη ντελικάτη γεύση. Πανεύκολη, με λίγα υλικά, μπορείτε όλοι να την φτιάξετε, και εκείνος το αποδεικνύει σε λίγα μόλις λεπτά.
Την Κυριακή 28 Μαΐου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 στο οποίο αναδεικνύει το μεγαλείο της απλότητας, αποδεικνύοντας πως η γεύση βρίσκεται στα απλά.
Μια ομελέτα, ένα απλό και εύκολο φαγητό, σε μια light εκδοχή με ασπράδια και λουκάνικα light που θα την καταστήσουν αγαπημένη επιλογή, είτε κάνετε διατροφή είτε απλά θέλετε να τρώτε καλά και υγιεινά, είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. Σερβίρει με ρόκα και ντοματίνια. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει την επιτομή της απλότητας, που όμως σε γεύση κάθε άλλο παρά απλό είναι, ένα χοιρινό σουβλάκι. Οι περισσότεροι το απολαμβάνουν αλλά πόσοι ξέρουν να το φτιάχνουν; Ο Άκης δίνει τις πιο σωστές οδηγίες ώστε να γίνει τέλειο και σερβίρει με πατάτες, πίτες, τζατζίκι, φέτες λεμονιού και φρέσκια ρίγανη. Για επιδόρπιο ετοιμάζει μια πάβλοβα, ένα πολύ εντυπωσιακό γλυκό που αρέσει σε όλους, ενώ θεωρείται δύσκολο. Με τον Άκη στο πλευρό σας θα δείτε ότι μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας χωρίς δυσκολίες, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά αυτά που θα σας δείξει.