Τηλεόραση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήθελα να παλέψω στο τρίτο παιδί να γεννήσω φυσιολογικά, ο γιατρός μου μού είπε ότι έχει κινδύνους»

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία εξομολόγηση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα της εκπομπής της «Happy Day», προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την γέννηση του τρίτου της παιδιού, με αφορμή την είδηση της γέννησης του δεύτερου παιδιού της Φωτεινής Αθερίδου.

«Θέλω να πω μπράβο στον γιατρό της Φωτεινής και στην Φωτεινή μπράβο γιατί είδες τι είπε, ότι χρειάζεται υπομονή και πολύ μεγάλη δύναμη και θάρρος. Εγώ δεν σου κρύβω ότι στον Γιαννάκη που είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τη Νάγια και τη Μαίρη κι είχα κάνει δύο καισαρικές και που επειδή έκανα την πρώτη, έκανα αναγκαστικά και την δεύτερη, γιατί ήταν πολύ κοντά, ήθελα να το παλέψω. Αλλά ο γιατρός μου μού είπε τότε ότι με δύο καισαρικές και με ράμματα που έχεις χειρουργήσει ένα όργανο δύο φορές, έχει κινδύνους. Εκείνη την ώρα φοβάσαι γιατί θέλεις την ασφάλειά σου, αλλά μπράβο στην Φωτεινή και που και το τόλμησε κι ήταν πολύ δυνατή και τα κατάφερε», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version