Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Στάθη Σχίζα: «Λέει να μην ασχολούμαστε, αλλά πηγαίνει στον Αρναούτογλου»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε από τον αέρα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και σχολίασε την συνέντευξη του Στάθη Σχίζα, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Εδώ έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα, η επικαιρότητα είναι τρομακτική και ασχολούνται με το εάν ο Σχίζας χώρισε με την Παναγιώταρου. Δεν έγινε και κάτι. Ένα ζευγάρι, που τυχαίνει να είναι απλώς γνωστό, ακούστηκε ότι χώρισε. Και τι έγινε;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Είπε ότι εντάξει ένας χωρισμός είναι, γιατί ασχολούμαστε; Αλλά πηγαίνει στον Αρναούτογλου. Να το πάμε και από την άλλη πλευρά: δεν έχω εγώ δικαίωμα μέσα από το Instagram που είναι δικό μου, προσωπικό ιστολόγιο να πω ό,τι γουστάρω χωρίς να δίνω λογαριασμό στους δημοσιογράφους και στην τηλεόραση;».

«Άρα την πρόβαλλε τη σχέση του, γιατί του άρεσε πάρα πολύ, το γούσταρε και το ευχαριστιόταν. Είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θέλει να πει ότι χώρισαν», συμπληρώνει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ο Στάθης δεν είπε μη με ρωτάτε, δεν αποφεύγει, μιλάει στις κάμερες. Απλά δεν θέλει να το πει για κάποιον λόγο. Δεν θέλει για να μην το πιστέψει, για να μη διαιωνίζεται, μπορεί να μην είναι σίγουρος για την κατάσταση» τονίζει σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου