Τηλεόραση

Οι «Άγιοι και Γέροντες» έρχονται στον ΑΝΤ1

Είναι οι σύγχρονοι άγιοι, του 20ού και 21ου αιώνα

Καθημερινά έως και το Μεγάλο Σάββατο στις 17.45 και από Μεγάλη Τετάρτη έως και Μεγάλη Παρασκευή στις 23.15, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τους «Άγιους και Γέροντες», μια σειρά ντοκιμαντέρ για σύγχρονους αγίους και γέροντες του 20ού και 21ου αιώνα, που έζησαν δίπλα μας και αφοσιώθηκαν στη σωτηρία ψυχών και σωμάτων.

Άγιες μορφές, δοχεία χάριτος. Έζησαν δίπλα μας, αφοσιώθηκαν στη σωτηρία μας, γιάτρεψαν τις ψυχές και τα σώματά μας. Είναι οι σύγχρονοι άγιοι, του 20ού και 21ου αιώνα, ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης, ο Άγιος Παΐσιος, ο Άγιος Πορφύριος στη Σοφία της Κλεισούρας και ο άγιος του 20ού αιώνα, Νεκτάριος Επίσκοπος Νεαπόλεως.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ που προβάλλεται τη Μεγάλη Εβδομάδα από τον ΑΝΤ1 σκιαγραφείται η πορεία τους από τη γέννηση έως την κοίμησή τους. Άνθρωποι που τους έζησαν, καταθέτουν μαρτυρίες, αφηγούνται και φωτίζουν το μεγαλείο τους. Την αφήγηση συμπληρώνουν ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό και κείμενα γραφής τους.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 11/4/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version