Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σίσσυ Χρηστίδου σε Κατερίνα Κανούργιου: «Πλάκα κάνουμε! Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά!»

Με αφορμή την παρεξήγηση που έγινε με αφορμή τα λεγόμενα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για την παρουσιάστρια

Παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και την Κατερίνα Καινούργιου, με την πρώτη να ξεκαθαρίζει τα πράγματα μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της, «Χαμογέλα και πάλι»!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σίσσυ, σε προηγούμενη εκπομπή της είχε αναφερθεί στη σχέση της KatKen με τον Νίκο Μουτσινά και την υποτιθέμενη «κόντρα» την οποία ανέφεραν με χιούμορ, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να πάρει θέση στη «Super Κατερίνα».

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου, βλέποντας την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, θέλησε να απαντήσει στον «αέρα», καθώς όπως είπε τηλεφώνησε στην Κατερίνα, αλλά εκείνη δεν την απάντησε.

«Είναι γνωστό πια, έχει αποκαλυφθεί ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης, έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ, δηλαδή νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά με το πέπλο του χιούμορ αλλά όχι… και κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από τη μία εκπομπή στην άλλη… αλλά ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς», είπε χαριτολογώντας η Σίσσυ Χρηστίδου, πριν το βίντεο.

«Παιδιά, αισθάνομαι ότι έχουμε χάσει λίγο το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά και βάζω και εμάς μέσα. Είμαστε καλά; Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα Και Πάλι».

«Μόλις πιάσαμε αυτό το θέμα, το διευκρινίσαμε στον αέρα, ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι κάνουμε πλάκα και ότι είναι μια χαρά μεταξύ τους. Μάλλον όχι τελικά. Είπα να το κάνουμε και λίγο θέμα, γιατί αφού έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα, να το διευκρινίσουμε ότι όλο αυτό είναι για χαβαλέ», επισήμανε και αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο τη συνάδελφό της, αλλά εκείνη δεν το σήκωσε.



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου