Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 και η σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα

«Το “The 2night” είναι πολύ δύσκολη εκπομπή» ανέφερε ο παρουσιαστής

Απαντήσεις για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Εμένα το συμβόλαιό μου τελειώνει του χρόνου. Έχω μία ακόμα χρονιά στον ΑΝΤ1. Ήταν τριετές το συμβόλαιο. Πρώτα ο Θεός, τελειώνει του χρόνου, τον Ιούνιο, άρα δεν έχω να κάνω κάποια συζήτηση για κάποια αλλαγή του συμβολαίου… Το “The 2night” είναι τρία επεισόδια με τρεις καλεσμένους την ημέρα και θέλει εννέα καλεσμένους την εβδομάδα. Είναι πολύ δύσκολη εκπομπή. Πιστεύω ότι το “Survivor” πρέπει να στοιχίζει 200.000 ευρώ και το “The 2night” πρέπει να κάνει 15.000 το επεισόδιο, κι αν» ανέφερε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Όσον αφορά την προσωπική του σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί τηλεοπτικά, ήταν και σε αυτό ξεκάθαρος:

«Δεν υπάρχει κάτι επί προσωπικού, συναντιόμαστε πολλές φορές στο διάδρομο και μιλάμε και σχολιάζουμε την επικαιρότητα. Δεν είμαστε οι άνθρωποι που κολλήσαμε και νιώσαμε ποτέ την ανάγκη να κάνουμε ο ένας παρέα με τον άλλο, ενώ προσωπικά δεν έχουμε κάποια απέχθεια. Δεν έχει κάνει κακό ο ένας στον άλλο. Διαφέρουμε στη λογική σε κάποια τηλεοπτικά πράγματα. Αυτή η διαφορετικότητα μας φέρνει πολλές φορές σε διάθεση ότι δεν θα το έκανα έτσι, αλλά αλλιώς. Κατά τα άλλα θα μπορούσε να υπάρξει άνετα μία συνέντευξη είτε από εμένα είτε από εκείνον».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 3/4/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου