Τηλεόραση

STAR: Κινήσεις ενίσχυσης από το κανάλι – Σκέψεις για την αλλαγή ζώνης στη Ζήνα Κουτσελίνη

Υπάρχουν σκέψεις και ζυμώσεις ενόψει της νέας σεζόν, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων της εκπομπής της, σε μια διαδικασία win-win

Κάθε άλλο παρά δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει στο Star υπό τις σημερινές συνθήκες.

Oχι, φυσικά, ότι τίθεται οποιοδήποτε θέμα σε επίπεδο συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού με την επιτυχημένη παρουσιάστρια, ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, μεταξύ της ίδιας και του καναλιού υπάρχουν σκέψεις και ζυμώσεις ενόψει της νέας σεζόν, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων της εκπομπής της, σε μια διαδικασία win-win.

Συγκεκριμένα, με φόντο τα προβληματικά νούμερα τηλεθέασης του Star στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα μετακίνησης της Ζήνας Κουτσελίνη και της ομάδας της στα αντίστοιχα slots, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το συνολικό στίγμα του καναλιού στο κομμάτι της καθημερινής τηλεθέασης.

Στην περίπτωση του πρωινού, στόχος είναι να ανέβουν κατακόρυφα οι τελεθεάσεις στην εν λόγω ζώνη, η οποία, ως γνωστόν, θεωρείται κλειδί για το πεδίο της ψυχαγωγίας, καθώς οι τελευταίες απόπειρες με τα δίδυμα Καρτελιά – Παπίλα και Χατζίδου – Παύλου δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες.

Ως εκ τούτου, η Ζήνα Κουτσελίνη είναι η προφανής λύση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την άποψη πως με τον τρόπο αυτό θα επωφεληθεί και η ίδια, καθώς θα αποφύγει το χρονικό σημείο του ανταγωνισμού με την Κατερίνα Καινούργιου.

Όσο για το μεσημέρι, ο κεντρικός άξονας των σχετικών διεργασιών είναι προφανής. Να μπει στην αρένα απέναντι -αρχικά- σε Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο, το πλέον ισχυρό προϊόν του τηλεοπτικού σταθμού της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε επίπεδο κάλυψης της κοινωνικής επικαιρότητας. Άλλωστε, πρόκειται για μια ζώνη που τα τελευταία χρόνια παίζει κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση των ισορροπιών.

Φυσικά, ουδείς θα πρέπει να λησμονεί ότι μέχρι νεωτέρας όλες αυτές οι πιθανότητες συνιστούν σχέδια επί χάρτου, με το σενάριο να μην αλλάξει τίποτα σε ό,τι αφορά την ώρα προβολής του «Αλήθειες με τη Ζήνα» να παραμένει δυναμικά στην εξίσωση, ανάλογα βεβαίως και με τις αποφάσεις που θα ληφθούν για τη γενικότερη μορφή του προγράμματος του Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στη στήλη «Media» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το Σάββατο 18/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version