Time Out

Sunset walk and workout με την Ελένη Πετρουλάκη

Workout με το ρυθμό της μουσικής

Τη Κυριακή 30 Ιουνίου η Ελένη Πετρουλάκη  ξεκινά το νέο πρόγραμμα DIVANI WELLNESS by Eleni Petroulaki,  το οποίο αγκαλιάζει την ευεξία ως καθημερινή στάση ζωής για να σας ενδυναμώσει και να σας ενθουσιάσει

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 6.30  με περπάτημα  ρυθμικά κατά μήκος της ακτής.

Στη συνέχεια εναρμονίζουμε σώμα και  πνεύμα, βιώνοντας τα οφέλη του wellness!

Ακολουθεί Workout με το ρυθμό της μουσικής. Μετά, χαλαρώνουμε, κάνουμε διαλογισμό, αισθανόμαστε την ενέργεια του ηλιοβασιλέματος και κλείνουμε το πρόγραμμα με energy drinks και πολλές εκπλήξεις

 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ 

H Ελένη Πετρουλάκη είναι μία έμπειρη επαγγελματίας και πρωτοπόρος στον κλάδο του Wellness, έχοντας εισάγει πολλές καινοτομίες στην Ελλάδα σχετικά με την άσκηση, τη διατροφή, την ευεξία (Body & Mind).

η φιλοσοφία της είναι να εκπαιδεύει τους ανθρώπους στα οφέλη ενός τρόπου ζωής με βάση την ευεξία και να τους ενθαρρύνει να τον υιοθετήσουν, ώστε να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να βελτιωθούν, να δυναμώσουν, να νιώσουν πιο υγιείς, να αποβάλλουν το άγχος και, εν τέλει, να ζουν καλύτερα. Με άλλα λόγια, να τους εμπνεύσει να γίνουν το επόμενο παράδειγμα BEST OF YOU. Και ακριβώς αυτό είναι η πεμπτουσία του DIVANI WELLNESS by Eleni Petroulaki.

 

Για κρατήσεις μπείτε στο DIVANI WELLNESS by Eleni Petroulaki

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version