Η πιο διάσημη «σπηλιά», της πρωτεύουσας, προσέθεσε καινούργιες προτάσεις στο μενού της, έφερε limited edition wagu A5 Ιαπωνίας Καγκοσίμα πιάτα , φρέσκαρε την εικόνα της με την υπογραφή της GJP Design & Construction, και έκανε, για ακόμα μία φορά, τους λάτρεις της Nikkei κουζίνας να απολαμβάνουν γεύσεις υψηλής γαστρονομίας!
Ο executive σεφ Νίκος Ψηλός κι ο Κλαούντιο Μπαϊράμι, που καθημερινά κρατά στο τιμόνι της κουζίνας του Nikkei CuEva στο Κολωνάκι , έχουν δημιουργήσει ένα μενού με εμπνευσμένα ορεκτικά και ευφάνταστα κυρίως πιάτα. Ψητό καλαμπόκι με βούτυρο shiso, τάκος με παλαμίδα και καλαμπόκι, gyoza με γέμιση πάπιας, κρέμα παρμεζάνας και φρέσκια τρούφα, αλλά και vegan gyoza με γέμιση παντζαριού και κρέμα από μελιτζάνα και τοφού, κοτόπουλο yakitori με σουσάμι kimchi, σεβίτσε λαβράκι με τραγανό κράκερ από κινόα, σεβίτσε με τόνο, μαγιάτικο tiradito με σος από πράσινο τσίλι και μία μεγάλη ποικιλία από nigiri και sushi rolls, είναι από τις προτάσεις που φέρνουν πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο και ευφορία στη ψυχή.
Παράλληλα, στο μενού, έχει προστεθεί κι ένας μικρός κατάλογος με limited edition wagu A5 Ιαπωνίας Καγκοσίμα, πιάτα με premium χαρακτήρα.
Κι όλα αυτά μέσα σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο με το μπαρ να «αγκαλιάζει», πλέον, την ανοιχτή κουζίνα και όλο το resto-bar να έχει μετακινηθεί προς τα πάνω. Ο χώρος άνοιξε, φωτίστηκε, ξύλινα stools τοποθετήθηκαν στο κέντρο «δένοντας» αρμονικά με τα τους ωραίους καναπέδες –τραπέζια και με το υπόλοιπο μαγαζί.
Η υψηλή γαστρονομική ταυτότητα του Nikkei- CuEva, η εξαιρετική πρώτη ύλη, η ζεστασιά του χώρου, η μουσική και τα μοναδικά signature cocktails της Μαίρης Ταλαιπώρου, δημιουργούν το απόλυτο στέκι και για τον φετινό χειμώνα.