Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει σύντομα γιαγιά

Η μεγάλη κόρη της Πόπης Τσαπανίδου, Μαρίνα, είναι έγκυος και η δημοσιογράφος θέλει να το μάθουν μόλοι! «Θα ήθελα να σας συστήσω τον Ettore. Μέχρι στιγμής είναι υπέροχος.Μου χάρισε πολλές ναυτίες το πρώτο τρίμηνο, τώρα όμως είναι πολύ ήρεμος», ανέφερε για το παιδί που περιμένει η Μαρίνα ποστάροντας σχετικό υπερηχογράφημα, ενώ η δημοσιογράφος σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Ψυχή μου, γέμισε ο κόσμος μου!».

 

Η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς του μικρού είναι Ιταλός και θα βαφτιστεί Ettore (Έκτορας), ενώ θα ζει με τους γονείς του στην Ολλανδία, όπου τα τελευταία χρόνια μένει η κόρη της. Σε κείμενο όμως που ανήρτησε στο site της ήταν χείμαρρος: «Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο. Παύω πλέον να είμαι μαμά! Γίνομαι γιαγιά (…) Όταν μου έκανε τη βιντεοκλήση, κατάλαβα πως θέλει να μου πει πως είναι έγκυος (…) Δεν μπόρεσα να μην πατήσω τα κλάματα σαν μωρό παιδί. Έκλαιγα και έκλαιγα και χοροπηδούσα και κάθισα στο
πάτωμα (…) Γράφω και κλαίω. Από τη χαρά! (…) Ήρθε η κόρη στη μαμά και μου έδωσε τη χαρά να της χαϊδεύω την κοιλιά και να φαντάζομαι το σποράκι εκεί μέσα!».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου