Media Insider

Δεν αποκλείει δεύτερο γάμο η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Στη χθεσινή εκπομπή του «Πρωινού», ο Βασίλης Βλάχος μάζεψε τα ερωτήματα των τηλεθεατών από τα social media, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να απαντούν σε όλα.

 

Μία μαπό τις ερωτήσεις, μάλιστα, αφορούσε το αν η Φαίη θα ήθελε να παντρευτεί για δεύτερη φορά, με την οικοδέσποινα του «Πρωινού» να απαντά χωρίς κανέναν ενδοιασμό: «Αν θα ξαναπαντρευτώ… δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντησή μμου σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου. Οπότε με αυτό νομίζω απαντώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν μπορώ να πω ένα “ναι” ή ένα “όχι”. Πάντως όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου, γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι τέτοιο».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version