Media Insider

Θεοπούλα: Τώρα µε λένε ΤΑΣΣΩ. ΤΑΣΣΩ όπως Καββαδία

Ξεχάστε τη γλυκιά Θεοπούλα, με το μπρίο και το χιούμορ που ξέρατε. Η Έφη Παπαθεοδώρου επιστρέφει στην τηλεόραση ως κακιά και στριφνή που μισεί τους πάντες!

 

Τύφλα να ‘χει δηλαδή η Τασσώ Καββαδία του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου! Άλλωστε, και το τηλεοπτικό της όνομα Τασσώ θα είναι στη… βιτριολική «Τούρτα της μαμάς» που ετοιμάζουν οι Ρήγας – Αποστόλου για την κρατική τηλεόραση. «Θα είμαι μια τελείως μαύρη ψυχή, θρησκόληπτη και αντιδραστική. Θα με λένε
Τασσώ», αποκαλύπτει στην «ΟΝ time» και στη Σίσσυ Μενεγάτου,η Έφη Παπαθεοδώρου χαμογελώντας, ενώ εύλογα η σκέψη μας πάει στην κινηματογραφική Τασσώ Καββαδία, την «κακιά» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

 

Φυσικά, το συγγραφικό δίδυμο Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου δημιουργούν μια σύγχρονη ηρωίδα, που μπορεί να «στάζει» κακία, αλλά έχει ένα πάθος: Λατρεύει τη Eurovision! «Είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος, συνεχίζει η ηθοποιός. Όχι μεγάλος, από το 12ο επεισόδιο μπαίνω και αναστατώνω τους πάντες με την κακία μου αλλά και την ωραία “τρέλα” που έχω: τη Eurovision. Μπορεί η Τασσώ να μισεί τους πάντες και τα πάντα, αλλά λατρεύει τη Εurovision. Χορεύει, τραγουδάει, κάνει διάφορα…

 

Είναι ένας ρόλος εντελώς διαφορετικός από αυτόν της “Θεοπούλας” και είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεόραση με αυτόν. Όλο αυτό τον καιρό είχα κάνει διαφημίσεις και θέατρο, τελευταία τη “Σονάτα του Σεληνόφωτος” του Γιάννη Ρίτσου, με τον Νίκο Κατράκη.

 

Η πρόταση του Αλέξανδρου Ρήγα γι’ αυτόν τον τόσο ωραίο τηλεοπτικό ρόλο με ξεσήκωσε και είπα αμέσως το “ναι”». Όσο για το «Παρά Πέντε» που ξαναπροβάλλεται από το Mega και το αγαπάει πολύ ο κόσμος, αν και έχουν περάσει 15 χρόνια από την ημέρα που άρχισε η προβολή του, η αγαπημένη «Θεοπούλα» τόνισε: «Το “Παρά Πέντε” είναι διαχρονικό.

 

Έχει γίνει πια κλασικό. Σαν τις καλές, παλιές, ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες που τις βλέπει και τις ξαναβλέπει ο κόσμος. Όλα ήταν πολύ καλά σε αυτό το σίριαλ: Σενάριο, σκηνοθέτης, ηθοποιοί, παραγωγή. Ήταν μια ευτυχής συγκυρία πραγμάτων. Χαίρομαι που ήμουν στο ‘‘Παρά Πέντε’’ και να φανταστείτε ότι εγώ τότε δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Με έπεισε η φίλη μου που είχαμε παίξει μαζί στο θέατρο, η Ειρήνη Κουμαριανού, και πάντα τη θυμάμαι με αγάπη. Ο κόσμος, οι νέοι, ακόμα και τα μικρά παιδιά με λατρεύουν, το ίδιο κι εγώ.

 

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» κατέληξε ηηθοποιός.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version