MediaNews

Διαβάστε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οι εισηγήσεις στον πρωθυπουργό και ο χρόνος των αποφάσεων – Ανασχηματισμός μετά τις στάχτες

Εκτάκτως αύριο Παρασκευή 13 Αυγούστου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

 

Διαβάστε:

ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

 

Ανασχηματισμός μετά τις στάχτες

 

• «Ευθύνες υπάρχουν και θα αποδοθούν με καθαρό μυαλό και όχι εν βρασμώ ψυχής», το μήνυμα του πρωθυπουργού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου

• Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα μείνει στην Αθήνα και το τριήμερο σχεδιάζοντας κυβερνητικές αλλαγές

• Γιατί πήρε πάνω του τη διαχείριση

• Το «σιωπητήριο» στους υπουργούς, ο «ειδικός απεσταλμένος» και οι κρίσιμες ώρες στο Μαξίμου

 

Διαβάστε επίσης

• Και κρυφή επιπλέον «ασπίδα» ύψους 1,8 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης απέναντι στην κλιματική αλλαγή

• Τα χρήματα θα διανεμηθούν σε ορίζοντα τετραετίας

• Επιστρετεύονται έξι υπουργεία στη μάχη των αποζημιώσεων

• 10 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα πτητικά μέσα

• Πώς μεταφράζεται ανά χώρα η «διπλωματία της αλληλεγγύης»

 

Ο φόβος του Δεκαπενταύγουστου

Η μετάλλαξη απειλεί τα νησιά

 

Σε υψηλά επίπεδα η διασπορά των κρουσμάτων

Τα «καμπανάκια» των λοιμωξιολόγων και τα μίνι lockdowns

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ

Αναζητούν αφήγημα για… μετά τις φωτιές

Με τον μανδύα της συναίνεσης

 

Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

«Μη δούμε την καμένη γη ως πεδίο αντιπαράθεσης»

 

Τρομοκρατία

Μια σύλληψη με μεγάλη «ουρά»

 

Media

Ο Φιλιππάκης αποθεώνει το Open και ψάχνει διέξοδο στον Ιβάν

Ανακατατάξεις και σχέδια για νέα ζώνη στην ΕΡΤ

 

Γιάννης Φουντούλης

Ο Ολυμπιονίκης του πόλο ανοίγει την καρδιά του

 

Κώστας Χατζής

«Γεννήθηκα γυμνός και θα φύγω γυμνός»

 

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν εκτάκτως αύριο Παρασκευή με 4 μεγάλες προσφορές

 

Μη χάσετε με τα Παραπολιτικά τον 26ο τόμο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, από την Εκδοτική Αθηνών, για την αναγέννηση του Ελληνισμού και την προετοιμασία της επανάστασης.

 

Ο 26ος τόμος αρχίζει από το 1669 και φτάνει ως το 1821. Η περίοδος αυτή είναι μία από τις σπουδαιότερες της νεοελληνικής ιστορίας αφού κατά τον ενάμιση αιώνα της διάρκειάς της έχουμε πέρα από την υλική και την πνευματική αναγέννηση του Ελληνισμού. Από τις αρχές του 18ου αιώνα οι Έλληνες διορίζονται διερμηνείς της Πύλης, αλλά και διερμηνείς του στόλου και ηγεμόνες της Μολδαβίας και της Βλαχίας. Αναπτύχθηκε έτσι η τάξη των Φαναριωτών και το Γένος απέκτησε τότε και τάξη έμπειρων πολιτικών που το ωφέλησε πολλαπλά και το προστάτευσε σε κρίσιμες στιγμές. Την ίδια περίοδο ακμάζουν και οι θεσμοί αυτοδιοικήσεως των Ελλήνων και το Γένος αποκτά βαθμιαία ένα είδος πολιτικής ηγεσίας που συμπίπτει συχνά με την τάξη των προκρίτων. Η ειρήνη που επικράτησε από το 1718 έως το 1768 συνέβαλε αποφασιστικά στην αύξηση του ελληνικού πληθυσμού, ευνόησε την ανάπτυξη της οικονομίας και έτσι πραγματοποιήθηκε ραγδαία οικονομική άνοδος των Ελλήνων οι οποίοι σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες, προπαντός στο εμπορίο και στη ναυτιλία.

 

Συγχρόνως με την οικονομική άνοδο εμφανίζεται μεγάλη πολιτιστική πρόοδος. Νέα σχολεία ιδρύονται, ευρύνεται ο κύκλος των μορφωμένων Ελλήνων, επιφανείς λόγιοι και διδάσκαλοι του Γένους εργάζονται για την πνευματική ανάπλαση του ελληνικού λαού. Παράλληλα οι Έλληνες δεν έπαψαν να αγωνίζονται κατά την ίδια περίοδο για την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού. Έκαναν συμμαχία με τους Βενετούς, στράφηκαν προς τη Ρωσία, τόλμησαν την μεγάλη επανάσταση του 1770 και από το τέλος του 18ου αιώνα στράφηκαν προς τη Γαλλία. Εκφραστής αυτής της νέας ιδεολογίας υπήρξε ο Ρήγας Φεραίος. Φαίνεται πια ότι υπήρχαν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις για την ανάκτηση της ελευθερίας του γένους, το έργο το οποίο ανέλαβε και πραγματοποίησε η Φιλική Εταιρία.

 

Στον 26 τόμο περιγράφεται ο πνευματικός βίος και ο πολιτισμός κατά την περίοδο 1669 – 1821. Η στροφή του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος προς τον Eλληνισμό. Η Γαλλική Επανάσταση, ο Μέγας Ναπολέων, οι ναπολεόντειοι πόλεμοι και οι Έλληνες. Η ιερή συμμαχία και το συνέδριο της Βιέννης. Η κρίση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι κλέφτες και οι αρματολοί στην ηπειρωτική Ελλάδα και η σύσταση της Φιλικής Εταιρείας.

 

Αποκτήστε δύο CD για ελληνικό παραδοσιακό γλέντι!

 

Το αυθεντικό ελληνικό γλέντι είναι εδώ! Αποκτήστε το cd «Αρκαδικό Γλέντι με τον Γιάννη Κατσίγιαννη» με τα καλύτερα παραδοσιακά τραγούδια και μαζί ένα cd με χορευτικά δημοτικά τραγούδια, από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ερμηνευτές και περάστε αξέχαστα την γιορτή του 15Αύγουστου, αλλά και όλο το καλοκαίρι!

 

Μαζί,

 

Εκπτωτικό κουπόνι 50% για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

 

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

 

Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί το Σάββατο 31 Ιουλίου και κερδιστε 50% έκπτωση, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park! Το υπερσύγχρονο πάρκο βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000 τ.μ βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Το Splash WaterPark Isthmos διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

 

Ισχύει για έως 4 άτομα.

 

&

Μόνο με την έκδοση των 2€,

Το νέο σούπερ περιοδικό «Free time» με τα Σταυρόλεξα της νέας εποχής!

 

Αποκτήστε το ολοκαίνουργιο τεύχος του πιο πλούσιου σταυρολεξικού περιοδικού για όλες τις ώρες! Γεμάτο με σύγχρονα, πρωτοποριακά, ψυχαγωγικά αλλά και εκπαιδευτικά σταυρόλεξα, για να ακονίσετε το μυαλό σας και να διασκεδάσετε όλες τις στιγμές της ημέρας, στην παραλία, στο σπίτι και στις διακοπές! 100 σελίδες για ριλάξ με σταυρόλεξα Σκανδιναβικά και όχι μόνο!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version