Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Άγριες Μέλισσες»:Η Πηνελόπη αφήνει το Διαφάνι και «καίει» τον Μελέτη

Η Μαρία Πετεβή, η Πηνελόπη από τις «Άγριες Μέλισσες», ολοκληρώνει την παρουσία της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Μια ηρωίδα που πέρασε τα πάνδεινα, αγάπησε τον ξάδελφό
της, Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης), με πάθος, αλλά τελικά προδόθηκε από αυτόν με τον χειρότερο τρόπο. Η Πηνελόπη συνειδητοποιεί πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι στο Διαφάνι, ο πατέρας της, Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης), ο Μελέτης, που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, και η μητέρα της, Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου), είναι εκβιαστές και δολοφόνοι.

Το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν μάθει ότι η καλύτερη φίλη της, η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου), ήταν συνυπεύθυνη για το φόνο του αδελφού της, ενώ ο Μελέτης είναι αυτός που σκοτώνει τον άντρα της, τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό (Σπύρος Σταμούλης). Η ζήλια του Μελέτη θα… φουντώσει όταν θα δει την Πηνελόπη να φιλάει τον άντρα της και θα πιστέψει πως πλέον τον έχει ξεχάσει. Είναι αυτός που θα σκοτώσει τον εισαγγελέα για να μη βάλει στη φυλακή τον Δούκα.

Η Πηνελόπη θα αποφασίσει να φύγει για πάντα από το Διαφάνι. Έτσι θα ζητήσει τη βοήθεια της θείας της Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) για να πάει στο Παρίσι. Για άλλη μία φορά η Ανέτ θα κληθεί
να πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση, κρύβοντας την πρόθεση της Πηνελόπης από τον αδελφό της, τον Δούκα. Όμως, πριν φύγει, η Πηνελόπη με ένα γράμμα που θα αφήσει θα προδώσει με τη σειρά της τον Μελέτη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 20 Μαΐου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου