Media Insider

Τα… βρόντηξε ο Κοκλώνης από το Open του Ιβάν

Σχεδόν τελειωμένη θεωρείται η σχέση του Νίκου Κοκλώνη με το Open, με τις φήμες των τελευταίων ωρών να φουντώνουν για οριστική ρήξη μεταξύ του παραγωγού της Barking Well Media και του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, που παραπαίει στους πίνακες τηλεθέασης και βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

 

Την ώρα που ο Νίκος Κοκλώνης εγκαινίασε τη συνεργασία του με τον Alpha, με το νέο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου «Η τέλεια απόδραση», όλα δείχνουν πως αφήνει οριστικά πίσω του το Open. Μάλιστα, παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς αναφέρουν πως το μόνο που απομένει πλέον είναι η διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς και η μετακόμιση της Barking Well Media από το κτιριακό συγκρότημα όπου εδρεύουν τα media του Ιβάν Σαββίδη σε άλλο χώρο.

 

Σε περίπτωση που το διαζύγιο οριστικοποιηθεί, το κανάλι μένει χωρίς πρόγραμμα. Και η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών είναι περίπλοκη, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης έχει εμπλοκή και στην παραγωγή των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού («Ευτυχείτε!» και «Έλα, χαμογέλα»), ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρέχει και τεχνική υποστήριξη στον ενημερωτικό τομέα του Open. Πάντως, οι κινήσεις του τελευταίου 18μηνου του Ιβάν Σαββίδη (κλείσιμο «Έθνους» και «Έθνους της Κυριακής», συρρίκνωση των sites αλλά και του Open, που σταθερά δεν έχει πρόγραμμα σε πολλές ζώνες του) δείχνουν διάθεση απεμπλοκής από τα ελληνικά media.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version