Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Επενδύει στα Μedia o γιος του Ρέστη

Δυναμικές κινήσεις στον χώρο των Μedia φαίνεται πως έχει δρομολογήσει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ του site advertising.gr, ο όμιλος Ρέστη. Τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος έχει διακριτική παρουσία στον συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα, αλλά, όπως φαίνεται, θέλει να την ενισχύσει και ήδη προχωρά σε σχετικές ενέργειες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του Βίκτωρα Ρέστη (φωτ.), Σταμάτης, πρόσφατα ίδρυσε μια σειρά εταιρειών, για να δραστηριοποιηθεί στον χώρο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου. Η πρώτη εταιρεία που ίδρυσε είναι η Sunrise Media, η οποία έχει τον ρόλο μητρικής εταιρείας, καθώς μέσω αυτής έγιναν οι συμμετοχές σε άλλες τέσσερις εταιρείες. Σκοπός της είναι, μεταξύ άλλων, η έκδοση έντυπων περιοδικών, η διάθεση διαφημιστικού χώρου σε περιοδικά, η έκδοση εφημερίδων, η διάθεση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου στο Διαδίκτυο, καθώς και υπηρεσίες χορήγησης αδειών για τα δικαιώματα κινηματογραφικών ταινιών.

 

Επίσης, εκτός από τη Sunrise Media, ιδρύθηκαν και οι εταιρείες E.W. Publishing ΜΙΚΕ, R.S. Publishing ΜΙΚΕ, Ν.W. Publishing MIKE και Nitro Media ΜΙΚΕ. Διαχειριστής των εταιρειών είναι ο Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται χρόνια με τον όμιλο Ρέστη στο κομμάτι των Μedia.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου