Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το Σάββατο 10.4, ο νέος Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς τις πιο απολαυστικές γιορτινές συνταγές για το απόλυτο πασχαλινό τραπέζι:
Σπιτικές πίτες για όλα τα γούστα
Ψητά λαχανικά σε απίθανους συνδυασμούς
Μαγειρίτσα σε τρεις εκδοχές: κλασσική, με κρέας ή με ντομάτα
Παραδοσιακό αρνάκι στη σούβλα ή στον φούρνο
Πασχαλινά κουλουράκια, τσουρέκια και άλλα απολαυστικά γλυκά
Ακόμα, στο νέο τεύχος του Cook Magazine βάφουμε πρωτότυπα πασχαλινά αβγά, δοκιμάζουμε τα καλύτερα τσίπουρα και κάνουμε βόλτα στη Σύρο