MediaNews

25η Μαρτίου: Κέρδισε τις εντυπώσεις η ΕΡΤ με Παπαχλιμίντζο και Καϋμένου

Οι δύο δημοσιογράφοι μετέφεραν το εορταστικό κλίμα της Επετείου σε όλους τους πολίτες της χώρας μέσα από το live πρόγραμμα του καναλιού

 

Τις εντυπώσεις κέρδισε σήμερα η ΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι Κώστας Παπαχλιμίντζος και Αλεξάνδρα Καϋμένου, οι οποίοι μετέφεραν το εορταστικό κλίμα της Επετείου της 25ης Μαρτίου και της λαμπρής στρατιωτικής παρέλασης για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, σε όλους τους πολίτες της χώρας μέσα από το live πρόγραμμα του καναλιού.

 

Άμεσος, με ταχύτητα και καλά ενημερωμένος για τις διαδικασίες της τελετής, ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές και τους μετέφερε το εθνικό αυτό αίσθημα περηφάνιας στο σπίτι, αφού λόγω κοροναϊού, οι πολίτες την παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους.

 

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης πήρε αμέσως μετά ο παρουσιαστής της παρέλασης, Νίκος Αλιάγας, ο οποίος ξεκίνησε, απαγγέλλοντας τις συγκλονιστικές τελευταίες φράσεις από τα Απομνημονεύματα του Στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version