Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Kωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Δρομολογείται η τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια έκανε ήδη ραντεβού με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», που είχαμε δει πριν από πολλά χρόνια στη μικρή οθόνη, την πρώτη φορά με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου στον Alpha, όταν το κανάλι είχε περάσει για ένα διάστημα στην κατοχή του γερμανικού κολοσσού των media RTL.

 

Τα δικαιώματα του «Αγρότης μόνος ψάχνει» ανήκουν εδώ και δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ, ωστόσο μόλις την προηγούμενη Κυριακή, κατά τη διάρκεια προβολής του «Survivor», βγήκε στον «αέρα» το τρέιλερ για τις συμμετοχές. Αρχικά, το πρότζεκτ επρόκειτο να παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη, όμως στη συνέχεια -και μετά τη λήξη της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου- αναζητήθηκε άλλη λύση.

 

Αυτή, όπως όλα δείχνουν, είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του αγροτικού ριάλιτι. Είναι η επικρατέστερη, αν και δεν έχει ακόμη υπογράψει. Άγνωστο παραμένει το πότε θα βγει το εν λόγω πρότζεκτ στον τηλεοπτικό «αέρα», καθώς κάποιες πληροφορίες αναφέρουν τον επόμενο Σεπτέμβριο, άλλες όμως ότι μπορεί να βγει μέσα στο καλοκαίρι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού «Survivor».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 17 Μαρτίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου