Media Insider

Σάσα Μπάστα:«Τα χέρια τους κάτω από τη φούστα μου»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Σάσα Μπάστα μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΟΝ time». Η σέξι τραγουδίστρια αναφερόμενη στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης τόνισε ότι αυτό είναι πολύ συνηθισμένο στο χώρο της νύχτας: «Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται και το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια μάλιστα εξηγεί ότι πολλοί θαυμαστές μετά το τέλος του προγράμματος επισκέπτονται τους καλλιτέχνες γιανα φωτογραφηθούν μαζί τους, όμως ο σκοπός τους είναι άλλος τελικά.

 

«Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, σ’ το βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο για αυτό πολλές φορές». Μάλιστα, όταν τη ρωτήσαμε πώς αντιδρούν στη συνέχεια μας απάντησε: «Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους». Τέλος, η Σάσα Μπάστα θυμάται το περιστατικό με κάποιον που είχε μπει στο καμαρίνι της και αμέσως πήγε να της ορμήξει: «Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία -εντός εισαγωγικών πάντα- και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 26 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version