Media Insider

Αλλάζουν οι κανόνες στο «Survivor»

Αλλαγές στους κανονισμούς του «Survivor» αναμένεται να δούμε προσεχώς. Πρόκειται, άλλωστε, για το παιχνίδι των ανατροπών και σύντομα θα το διαπιστώσουμε, με τις αλλαγές που θα γίνουν στο θέμα της ψηφοφορίας και της αποχώρησης. Έτσι, αλλάζουν όλα στην ψηφοφορία, ενώ επανέρχονται τα αγωνίσματα για την ατομική ασυλία. Οι υποψήφιοι θα προέρχονται μεν από την κάλπη, από τη διαδικασία που ξέρουμε ήδη, με τα αγωνίσματα ασυλίας και με το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, αλλά το εισιτήριο για το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα θα το δίνει το τηλεοπτικό κοινό.

 

Κι αυτό γιατί θα αλλάξει και ο τρόπος ψηφοφορίας και δεν θα είναι με τους δημοφιλέστερους, αλλά το κοινό θα ορίζει ποιος θα φύγει. Πάντως, το πρόγραμμα καλά κρατεί στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen με ποσοστά άνω του 35%. Στο μεταξύ, χθες αποκαλύφθηκε και ένα ειδύλλιο: Αυτό της πρώην «μαχήτριας» και νυν «μπλε» παίκτριας Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι έναν μήνα πριν η όμορφη κοπέλα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 26 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version