Media Insider

Η μετεωρολόγος της ΕΡΤ είναι κούκλα

Εντυπωσιακή, έξυπνη, μορφωμένη, η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου έχει κερδίσει αναμφίβολα τις εντυπώσεις στην παρουσίαση ενός μονότονου δελτίου καιρού κάθε πρωί στην εκπομπή «Από τις έξι», αλλά και στα δελτία ειδήσεων των 12.00 και των 15:00. Η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη, η οποία θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί και σε διεθνείς πασαρέλες, σύμφωνα με τις αναλογίες της, είναι φυσικός-μετεωρολόγος.

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με γερμανικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας της, ενώ ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Ακράτα. Από μικρή αρίστευε στα μαθήματα, ενώ είχε έμφυτη κλίση στις ξένες γλώσσες, αλλά και στο χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι πανελλαδικές εξετάσεις την οδήγησαν στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Από τα προπτυχιακά ήδη χρόνια, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Θέλοντας να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα, έγινε δεκτή στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, στη Φυσική Περιβάλλοντος, με κατεύθυνση τη Μετεωρολογία.

 

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παρουσίαση του καιρού στα μέσα ενημέρωσης, ξεκινώντας την τηλεοπτική της εμφάνιση από το Blue Sky ΤV, στη συνέχεια μεταπήδησε στο Action TV, είχε ένα πετυχημένο πέρασμα από το OPEN και τον Alpha, μέχρι να γίνει η μεγάλη μεταγραφή της ΕΡΤ. «Η αλήθεια είναι ότι πάντα μου άρεσαν η τηλεόραση και ο χώρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης γενικότερα. Γι’ αυτό προσπάθησα και να παντρέψω
τις δύο μεγάλες μου αγάπες, την επιστήμη της Μετεωρολογίας και τη δημοσιογραφία, κάνοντας τα δύο αντίστοιχα μεταπτυχιακά», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. «Επιπλέον, τα τελευταία τρία χρόνια είχα μια μικρή εμπειρία από τα media, καθώς έχω συνεργαστεί με ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενημερωτικές ιστοσελίδες και εφημερίδες» πρόσθεσε.

 

Σε ό,τι αφορά στα προσωπικά της, η Πάττυ δηλώνει ελεύθερη, αλλά είναι υπέρ του γάμου! Αν και δεν είναι κάτι που κυνηγάει, θα ήθελε πολύ να παντρευτεί και να αποκτήσει τη δική της οικογένεια, αφού βρει βέβαια τον κατάλληλο σύντροφο.

Όσο για την καθημερινότητά της; Ξυπνάει λόγω δουλειάς πολύ πρωί, γύρω στις 5.30, συνήθως σχολάει στις 15.00, ξεκουράζεται, πηγαίνει γυμναστήριο και περνάει χρόνο με την οικογένειά της, τους φίλους της και το αγαπημένο της σκυλάκι.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version