Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Έλα και θα δεις» με αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα απόψε στο Mega

Η καλή τηλεόραση επιστρέφει απόψε το βράδυ στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού στις 23.10. Ο Θοδωρής Αθερίδης και οι καλεσμένοι του από απόψε και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα λένε «Έλα και θα δεις»… πως και οι βραδινές τηλεοπτικές συνήθειες αλλάζουν! Τη δημιουργική επιμέλεια της νέας βραδινής εκπομπής του Mega έχει η πολύπειρη Σεμίνα Διγενή, που αποτελεί μόνη της ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Στην πρεμιέρα του «Έλα και θα δεις» πρωταγωνιστεί η συναρπαστική και δημιουργική ιστορία μιας παρέας, που «φωταγώγησε» το ελληνικό τραγούδι. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία και ο Κώστας Καλδάρας, υπό τη «μαγική σκέπη» του αείμνηστου συνθέτη και δασκάλου τους, Απόστολου Καλδάρα. Τριάντα χρόνια μετά το θάνατό του, οι τέσσερις φίλοι συναντιούνται ξανά, θυμούνται στιγμές από τη συνεργασία τους με το θρυλικό συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, άγνωστα -συγκινητικά και αστεία- περιστατικά, ενώ ερμηνεύουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του αξεπέραστου δημιουργού.

 

Στο στούντιο της εκπομπής έρχεται η Μαίρη Καλδάρα, εγγονή του μεγάλου δημιουργού, αλλά και οι τραγουδιστές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μαίρη Δούτση, που τραγουδούν μεταξύ άλλων και σπουδαία τραγούδια του Κώστα Καλδάρα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου