MediaNews

Απόψε στο “Tik Talk” παιδιά που χτυπήθηκαν από αδέσποτες σφαίρες

Ιστορίες παιδιών που χτυπήθηκαν από αδέσποτες σφαίρες. Ένας θάνατος, ένας αγώνας για ζωή, και ένα θαύμα. Ο Μάριος, η Αλεξία και η Βαλεντίνα. Τρεις ιστορίες που συγκλόνισαν ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Στο πλατό του «Tik Talk», σε μία εξομολόγηση καρδιάς, μιλούν – για πρώτη φορά μαζί – στον Αντώνη Σρόιτερ, οι γονείς του άτυχου Μάριου, Θανάσης και Διονυσία Σουλούκου.

 

Ακόμα, καλεσμένος στην εκπομπή ο πατέρας της Αλεξίας, Λουκάς Σαμαρτζής, μιλά για τη μάχη της επόμενης μέρας, την αγωνία, την αποκατάσταση και την συνάντησή του με τον δράστη του πυροβολισμού.

 

Τέλος, η μητέρα της Βαλεντίνας, Ειρήνη Τάταρη, περιγράφει πως η κόρη της έζησε από θαύμα, όταν η σφαίρα σφηνώθηκε στο κεφάλι της.

Δείτε το τρέιλερ:

https://youtu.be/ETpR7whs72o

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version