Media Insider

OPEN:Καµπανάκι Σαββίδη για τις… χαµηλές πτήσεις

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η διοίκηση και το στελεχιακό δυναμικό του Open μετά την τετράωρης διάρκειας τηλεδιάσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Πέραν του ιδιοκτήτη του καναλιού, παρόντες στη διαδικτυακή αυτή σύσκεψη ήταν τα μέλη του Δ.Σ., η γενική διευθύντρια, Κική Σιλβεστριάδου, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, και η διευθύντρια Προγράμματος, Μαρία Σαγανά.

 

Ο επιχειρηματίας προχώρησε σε ξεκάθαρο τελεσίγραφο για τη βελτίωση της κατάστασης όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης τόσο στο ενημερωτικό κομμάτι όσο και στο ψυχαγωγικό, θέτοντας, μάλιστα, ως χρονικό όριο για τα πρώτα σημάδια ανόδου τα τέλη Ιανουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, διεμήνυσε ότι θα υπάρξουν εκ νέου ραγδαίες εξελίξεις, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδειξε ιδιαίτερη επιμονή στα χαμηλά ποσοστά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ζητώντας από τους πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρουσιάσουν καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ χτύπησε καμπανάκι κινδύνου για το σύνολο των εκπομπών ψυχαγωγικού χαρακτήρα, πλην, βεβαίως, του «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και του «Just the 2 of Us» του Νίκου Κοκλώνη. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα περαιτέρω περιστολής λειτουργικών δαπανών, γεγονός που κατέστησε ακόμα πιο έντονα τα ερωτήματα σχετικά με τους σχεδιασμούς του για τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας, αφού ήδη το φετινό μπάτζετ είναι δραστικά μειωμένο.

 

Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη συζήτηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τα κορυφαία στελέχη του καναλιού της ιδιοκτησίας του έπειτα από πολύ καιρό, με την έλλειψη στίγματος από τον ίδιο όλο αυτό
το διάστημα να δημιουργεί εικόνα απόλυτης ρευστότητας.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version