Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Δημήτρης Καλλιβώκας:«Είµαι στα όρια της αναχώρησης, δεν φοβάµαι το θάνατο»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί. Σε μια σπάνια εξομολόγηση στην «ON time», μας αποκαλύπτει ότι, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ζει στην Τήνο, μιλάει για το θάνατο, την τηλεόραση και την Επίδαυρο.

 

«Εγώ είμαι καλά. Ήρθα στην Τήνο, έχω σπίτι στον Άγιο Σώστη. Έχω γυρίσει 30 νησιά και κατέληξα στην Τήνο. Κλείστηκα εδώ με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Το περασμένο Σάββατο έκανα μπάνιο. Έχουμε ωραία λιακάδα».

 

Ο ίδιος, αφοπλιστικός, δηλώνει έτοιμος να αποχαιρετήσει, όπως λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης γιατί έχω κλείσει τα 90 και μερικών μηνών. Δεν πρέπει να φύγω κάποτε;». Μάλιστα, όπως μας δήλωσε, ο θάνατος είναι κάτι που δεν τον φοβίζει: «Όχι ιδιαιτέρως, γιατί δεν φοβάμαι το θάνατο. Εγώ θα κοιμηθώ. Οι δικοί μου θα κλαίνε και θα λένε “αχ, έφυγε ο Καλλιβωκάς”».

 

Φυσικά, παρακολουθεί τηλεόραση και μας αποκαλύπτει τι του αρέσει: «Βλέπω τηλεόραση. Μου αρέσουν οι “Άγριες Μέλισσες”, αλλά όλα τα σίριαλ είναι πολύ καλά». Δεν έχει όμως την ίδια άποψη και για τα ριάλιτι: «Τα ριάλιτι είναι βεβιασμένα γιατί είναι καθημερινά. Δεν τα βλέπω. Έχω συνέχεια ανοιχτή την τηλεόραση. Και βλέπω ειδήσεις και
συνεντεύξεις. Η καλύτερη εκπομπή της εβδομάδας είναι “Αυτός και ο άλλος” στην ΕΡΤ. Θεωρούν αυτούς που ρωτάνε πιο χαριτωμένους απ’ αυτούς που απαντάνε».

 

Με τη λατρεμένη του σύζυγο είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και μας αποκαλύπτει το μυστικό της μακρόχρονης αυτής σχέσης: «Ζω με τη γυναίκα μου, την Ιωάννα, 50 χρόνια και μερικούς μήνες. Το μυστικό είναι ότι ήταν μια γυναίκα που με καταλάβαινε και την καταλάβαινα». Τέλος, μας λέει πού θα ήθελε να τελειώσει την επαγγελματική
του πορεία: «Μπορείτε να κάνετε κάτι να παίξω στην Επίδαυρο, γιατί από εκεί ξεκίνησα; Θα ήθελα να τελειώσω εκεί».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου