MediaNews

Δώρα Αναγνωστοπούλου:Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου

Της Σάσας Σταμάτη

Μας ενημερώνει καθημερινά μέσα από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega, ενώ πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα και η νέα εκπομπή της «Mega Stories». Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ξεφυλλίζει στην «On time» το άλμπουμ της ζωής της.

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στους Αμπελοκήπους. Εκεί ήταν το πατρικό του πατέρα μου. Οι γονείς του είχαν έρθει πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και ο ίδιος μεγάλωσε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ήταν ακόμη χωματόδρομος. Στα 17 του γνωρίστηκαν με τη μητέρα μου, ερωτεύτηκαν και από τότε είναι αυτοκόλλητοι. Η αδελφή μου ήταν
ο πρώτος καρπός αυτού του έρωτα και εγώ ο δεύτερος. Εκείνη ήταν ο πιο ήσυχος και εγώ ο ανήσυχος. Και μάλλον γι’ αυτό δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσω το σχολείο και να φύγω στην Ιταλία για σπουδές.

 

Την Ιταλία την είχα γνωρίσει για πρώτη φορά στο Δημοτικό μέσα από ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Στα φοιτητικά μου χρόνια τη λάτρεψα. Εκεί, ερωτεύτηκα, ταξίδεψα, γνώρισα το σινεμά. Γύρισα έπειτα από πέντε χρόνια
πλήρης και σίγουρη πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Ήμουν 23, ξεκίνησα από μια δημοτική εφημερίδα, αλλά η τηλεόραση μπήκε σχεδόν αμέσως στη ζωή μου με μια εκπομπή που έκαναν τότε στον Alpha ο ΘέμοςΑναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής. Η εκπομπή δεν κράτησε πολύ, αλλά χάρη σε αυτήν εγώ γύρισα από το Φεστιβάλ της Βενετίας έχοντας δει από κοντά τον Τζόνι Ντεπ. Ξαναγύρισα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, αλλά και του Βερολίνου, με την ΕΡΤ πια.

 

Είχα περάσει από κάστινγκ και ξεκίνησα να προλογίζω ταινίες και μετά δεν κατάλαβα πώς πέρασαν 16 ολόκληρα
χρόνια και πώς κατέληξα να κάνω δελτία ειδήσεων. Και τότε ήρθε η πρόταση από το One, το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, και μετά η υπέροχη περιπέτεια του Mega, όπου τώρα έχω την τύχη και τη χαρά του ρεπορτάζ στο δρόμο με την εκπομπή «Mega Stories».

 

Τώρα πια λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Μου λείπουν πολύ τα δυο μου παιδιά, ο έφηβός μου και ο μικρός μου γιος, που πάει Ε΄ δημοτικού και ο άνδρας μου, αλλά είναι και αυτός δημοσιογράφος και καταλαβαίνει.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version