MediaNews

Συγκάτοικοι με τις… Roomies στο Mega (Βίντεο)

Οι «Roomies», η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού μας καλωσορίζουν και αυτό το Σάββατο και την Κυριακή στις 16:30 στο cosy σπίτι τους που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.

 

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου οι «Roomies» σχολιάζουν τα πιο viral θέματα της εβδομάδας που πέρασε με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Το κουδούνι χτυπά και τα κορίτσια υποδέχονται τον Θανάση Αλευρά. Ο αγαπημένος ηθοποιός μαζί με την Κατερίνα, την Ντορέττα και τη Μαρία, θυμούνται σπαρταριστές ιστορίες από το παρελθόν τους και μοιράζονται τα νέα τους.

 

Ακόμη, οι «Roomies» ενημερώνονται για το σύνδρομο Teck Neck, που ταλαιπωρεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στις ημέρες μας και μαθαίνουν τους τρόπους αντιμετώπισης από την beauty-wellness blogger Αλεξία Ζαραδούκα. Τα κορίτσια «σεφ…άρουν» μέσω skype και μαζί με την Ντέμη Γεωργίου ετοιμάζουν ένα νόστιμο vegan πιάτο, ενώ στην παρέα τους έρχεται διαδικτυακά και ο Gamer PanosDent που έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα κανάλια στο YouTube. Από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego τους, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies».

 

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, Κατερίνα, Ντορέττα και Μαρία, σερφάρουν στο ίντερνετ και κουβεντιάζουν για όσα είδαν και άκουσαν αυτή την εβδομάδα. Οι «Roomies» γίνονται «μαστόρισσες» και φτιάχνουν μἰα εύκολη και πρωτότυπη κατασκευή για το σπίτι τους. Προσκαλούν το φίλο τους Σταύρο Σβήγκο να «ξαναπαίξουν » το «Δις Εξαμαρτείν» μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές του MEGA.

 

Η Κυριακή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Οι «Roomies» επισκέπτονται την ταράτσα του καλύτερου τους φίλου, του Δημήτρη και εκεί τους περιμένει η Πέννυ Μπαλτατζή.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version