Media Insider

Παπαγεωργίου-Μαλέσκου: Ξέσπασε τηλεοπτική κόντρα

H τηλεοπτική κόντρα με πρωταγωνίστριες τις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως καλά
κρατεί.

 

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης όταν η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκε στην εκπομπή της με ένα μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στην έναρξη της εκπομπής της χόρεψε την επιτυχία του Βαλάντη «Στο ασανσέρ», αλλά το φόρεμα είχε τόσο βαθύ ντεκολτέ, που δεν άργησε το… ατύχημα on air, σύμφωνα με την εκπομπή «Pop Up».

 

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν θολώσει το μπούστο της Ιωάννας Μαλέσκου λέγοντας στο πάνελ πως για λίγο συνέβη και ένα… αποκαλυπτικό ατυχηματάκι. Η
Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε, επίσης, πως δεν της άρεσε το ντύσιμο της Ιωάννας, καθώς δεν ταιριάζει στην ώρα
που προβάλλεται το «Love It».

 

H απάντηση της Ηλιάνας

 

Η παρουσιάστρια του «Pop Up» απάντησε στην παρουσιάστρια του «Love It» σχετικά με όσα είπε την επόμενη μέρα
η τελευταία περί σεξιστικής επίθεσης: «Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμό της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ό,τι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε» και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι παρουσιάστρια κατ’ αρχάς, δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι.

 

Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι. Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθειά μας και κακοπροαίρετος
δεν ήταν κανείς. Να το πούμε κι αυτό.Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και
από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση.

 

Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι». «Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της», τόνισε, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version