Από σήμερα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40, ο Άκης Πετρετζίκης μας προσκαλεί
να «ταξιδέψουμε» μαζί του σε έναν από τους πιο δημιουργικούς προορισμούς του κόσμου, στην κουζίνα, κι υπόσχεται να μας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά!
Στο πρώτο επεισόδιο του «Kitchen Lab» για φέτος ο πρώτος Έλληνας master chef παρουσιάζει ένα μενού με απόλυτα σπιτικό χαρακτήρα. Για πρώτο πιάτο φτιάχνει αλμυρά κριτσίνια σφολιάτας, για κυρίως γεύμα μάς τονίζει την παράδοση του οικογενειακού τραπεζιού ετοιμάζοντας το πιο νόστιμο αρνάκι στο φούρνο με μακαρόνια και για επιδόρπιο μας παραδίδει το απόλυτο comfort επιδόρπιο, μια τούρτα brownie με frosting πραλίνας.
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 2 Οκτωβρίου