Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Σχεδόν Ενήλικες» έτοιµοι για τη MEGAλη είσοδο

Στην τελική ευθεία για την έναρξή της είναι η νέα εβδομαδιαία σειρά της Μυρτούς Κοντοβά με τίτλο «Σχεδόν Ενήλικες» που θα αρχίσει να προβάλλεται στο Mega μέσα στον Οκτώβριο.

 

Συνεχίζοντας τυπικά αλλά και ουσιαστικά την παράδοση που έχει το κανάλι στην ελληνική μυθοπλασία, η σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» είναι μια (αντι)κοινωνική κωμωδία πόλης για το ταλέντο να ζεις έχοντας επιβιώσει από την ελληνική κρίση, τα μνημόνια, την ανεργία, τον κορωνοϊό, την καραντίνα, την παγκόσμια υγειονομική ανασφάλεια και ό,τι άλλο πρόκειται να σου συμβεί σε πέντε λεπτά από τώρα.

 

Μια καραμπινάτη περιπέτεια με μικρές και μεγάλες απατεωνιές, μια ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των κανονικών ανθρώπων, με 30άρηδες που επιμένουν να κυνηγάνε τον έρωτα και τη μουσική και με 40άρηδες (plus) που αναπολούν τα παλιά τους χαϊλίκια κυνηγώντας ταυτόχρονα την προθεσμία της ρύθμισης των εκατό δόσεων και μια καλύτερη ζωή. Κοινός τους κόσμος και κοινός τους κώδικας: το χιούμορ, η ανάποδη ματιά στην τραγωδία, το εγχειρίδιο για το πώς να κάνεις μπάρμπεκιου με μάσκες στην ταράτσα όταν όλα είναι «προσεχώς καλύτερα» και εσύ έχεις αρρύθμιστες οφειλές, χρέη στον Θεό.

 

Μια καραμπινάτη κωμωδία πόλης με μετα-κανονικούς ανθρώπους που θα ήθελες να γίνουν φίλοι σου. Μια αστεία περιπέτεια γεμάτη τρυφερότητα, έρωτα, μουσική, απαγωγές, μυστήριο και φορολογικές απάτες!

 

Κορυφαίοι Έλληνες ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη σειρά: Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζίμου, Μάκης Παπαδημητρίου και Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου