Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πετρούλα Κωστίδου: «∆εν θέλω να γυρίσω στην TV»

Από τον καιρό στην Ψυχολογία… Τη  γνωστή σε όλους μας Πετρούλα Κωστίδου δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια δεν τη βλέπουμε στην τηλεόραση, καθώς είναι δική της απόφαση. Η 31χρονη Πετρούλα Κωστίδου ασχολείται πλέον με την ψυχολογία. «Απέχω από το 2015. Για πολλούς λόγους. Τώρα σπουδάζω Ψυχολογία στο Aegean College», είπε στην «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη.

 

 

Όπως μας εξήγησε, έχει χαράξει νέους ορίζοντες στη ζωή της κι αυτό είναι κάτι που την κάνει πολύ ευτυχισμένη. «Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου στην Ψυχολογία. Έχω κάνει μια συνειδητή επιλογή να μη μιλάω για τη ζωή μου», μας είπε.

 

Όσον αφορά στο ρόλο που είχε στην τηλεόραση, χαμογελαστή και ευδιάθετη μας απάντησε αν έχει μετανιώσει: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, αλλά φυσικά έμαθα πολλά. Έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου και κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω καμία επαφή με την τηλεόραση». Η Πετρούλα Κωστίδου πλέον, παρότι καθημερινά δέχεται πολύ συχνά τηλεφωνήματα, προκειμένου να κάνει κάποια εμφάνιση ή να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή, πολύ ευγενικά απαντά ότι ακόμα δεν το επιθυμεί καθώς θέλει να κάνει focus στις σπουδές της και σ’ αυτό το νέο της επαγγελματικό ταξίδι, που την μέχει συνεπάρει.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου