Media Insider

Η ανιψιά του Σαββίδη στη θέση της Βίκυ Κάβουρα

Tης Σάσας Σταμάτη

 

Η Βίκυ Κάβουρα φεύγει, η ανιψιά του Σαββίδη έρχεται. Αναστάτωση έχει προκληθεί από το καλοκαίρι στο Open αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και κρύβουν εκπλήξεις.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», σε λίγες μέρες ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του «Just the two of us» και θα κρύβει μια μεγάλη έκπληξη που οι υπεύθυνοι κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό.

 

Σύμφωνα με ανθρώπους του καναλιού, τη θέση της Βίκυς Κάβουρα στο backstage του σόου τραγουδιού θα πάρει η καλλονή Λάουρα Καραΐσκου, που δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του Γιάννη-Ιβάν Σαββίδη, ανιψιού του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Το καλοκαιρινό απόγευμα της 29ης Ιουνίου του 2019, ο Ιωάννης (Ιβάν) Σαββίδης  ενώθηκε με
τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Λάουρα. Ο όμορφος γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα
ρομαντικό σκηνικό γάμου, που εντυπωσίασε κάθε καλεσμένο. Και μπορεί η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα να τα πήγε περίφημα στο συγκεκριμένο πόστο, όσο καιρό ήταν στο πλευρό του παρουσιαστή και παραγωγού Νίκου Κοκλώνη, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη θέση.

 

Η Βίκυ Κάβουρα πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά « Καλό Μεσημεράκι» και έδωσε τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μη συνεχίζει τη συνεργασία της με το σόου του Open. «Εγώ Νίκο θέλω, τραγούδι θέλω, καλλίφωνος να είναι ο Νίκος σαν εσένα και τον Νίκο Κοκλώνη, οπότε μου κάνετε εδώ. Πραγματικά, ευχαριστώ, αλλά εδώ θα είμαι εγώ. Δεν θα είμαι στο “J2US” ε; Με ποιο αφτί το άκουσες, δεν ξέρω… Από εδώ μπαίνει, από εκεί να βγει, γιατί μπορεί να μπει κάτι άλλο. Μήπως και να μην τα πω!», είπε και επιβεβαίωσε έμμεσα τις φήμες που κυκλοφορούν.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΟΥΡΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

 

Η όμορφη Λάουρα Καραΐσκου είναι η μικρή κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Εθνικού, Γιώργου Καραΐσκου, ο οποίος γεννήθηκε στη Βουδαπέστη και παντρεύτηκε την κόρη Ούγγρου υπουργού. Η Λάουρα έχει παντρευτεί με τον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version