Media Insider

Η Τατιάνα Στεφανίδου στο Mega

Ενισχύεται ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες η πρωινή ζώνη του Mega που ήδη πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία των τηλεθεατών. Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του σταθμού και η προετοιμασία της εκπομπής της ξεκινά άμεσα. Από την προηγούμενη άνοιξη είχαν ξεκινήσει οι διερευνητικές επαφές της επιτυχημένης δημοσιογράφου με το Μεγάλο Κανάλι. Αρχικά, είχε συζητηθεί το ενδεχομένο για καθημερινή απογευματινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που θα προβαλλόταν πριν το «Live News» του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου, ενώ αργότερα έγιναν κουβέντες για νέα εκπομπή το Σαββατοκύριακο, πάντα με κοινωνικό πρόσημο.

 

Τελικά και μετά από συναντήσεις σε ανώτατο επίπεδο με τη διοίκηση του Mega, η δημοσιογράφος αναλαμβάνει το δίωρο 8-10 στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού. Η διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» θα μειωθεί καθώς θα ξεκινά στις 5.30 και θα ολοκληρώνεται στις 8.00. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη θα παίρνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και η ομάδα της και στις 10.00 θα ξεκινά το ψυχαγωγικό πρωινό μαγκαζίνο «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα που ήδη καταγράφει πολύ ενθαρρυντικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά δημιουργεί και μια νέα τάση στην πρωινή ζώνη.

 

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο Η Τατιάνα Στεφανίδου τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Mega στη λεωφόρο Συγγρού προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του νέου της τηλεοπτικού εγχειρήματος και στη συνέχεια να ξεκινήσει η προετοιμασία της εκπομπής, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβρη. Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Από το 1994 έως το 1996, στα πρώτα βήματα της καριέρας της, βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ τη σεζόν 2000- 2001 παρουσίαζε μαζί με το δημοσιογράφο Θανάση Αθανασιάδη την εκπομπή «Καινούργια μέρα» στη συχνότητα του Alpha. Πολλές φορές είχε δεχθεί πρόταση για «μετακόμισή» της στην πρωινή ζώνη, όμως τώρα έκρινε
πως είναι η κατάλληλη στιγμή να την αποδεχθεί.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version