Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

MEGA–λη ενηµέρωση όλη την εβδοµάδα

Με το ρεπορτάζ σε πρώτο πλάνο και ειδήσεις χωρίς φίλτρα και περιορισμούς, το Mega Channel μπαίνει δυναμικά και στην ενημέρωση του Σαββατοκύριακου. Σήμερα κάνει πρεμιέρα η ανανεωμένη εκδοχή της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο», με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα.

 

Από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 5.30 το πρωί, οι δύο δημοσιογράφοι μαζί με την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού θα παρουσιάζουν με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα ειδήσεις από όλο το φάσμα της κοινωνίας, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις εντός και εκτός συνόρων.

 

Στη συνέχεια και στις 13.00 τη σκυτάλη παίρνει η Μαριλένα Γεραντώνη με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ενώ πλέον κάθε Σάββατο και Κυριακή η Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσιάζει στις 19.45 τα «Mega Γεγονότα», σε μια διαφορετική πρόταση στην ενημέρωση, με το δημοσιογραφικό επιτελείο του Μεγάλου Καναλιού να ερευνά και να αναλύει σε βάθος την ειδησεογραφία του διημέρου.

 

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια του τηλεοπτικού σταθμού για τις επιδόσεις που καταγράφουν τόσο τα δελτία ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα στο
κεντρικό και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου το μεσημέρι, όσο και η ανανεωμένη «Κοινωνία Ωρα Mega», με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι τερμάτισαν ακόμη και πρώτοι στο δυναμικό κοινό κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής τους

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου