MediaNews

Αποκλειστικό: Ο Αντώνης Ρέμος καλεσμένος του Νουσρέτ Γκιοκτσέ μιλά για την ελληνοτουρκική φιλιά και τραγουδά (βίντεο)

Για τους φίλους του στην Τουρκία αλλά και τον αγαπημένο του φίλο τραγούδησε  ο Αντώνης Ρέμος σε ένα live story που έκανε το απόγευμα της Κυριακής με τον διάσημο σεφ .

 

 

Ο Έλληνας τραγουδιστής ήταν καλεσμένος  του  διάσημου σεφ  ο οποίος συνομιλεί καθημερινά  με  τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Φυσικά μεγάλη του επιθυμία ήταν να καλέσει και τον Αντώνη Ρέμο  προβάλλοντας την μεγάλη τους φιλία αλλά και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις «Είσαι ο καλύτερος, είσαι το Νο 1»  είπε ο Αντώνης Ρέμος « αυτό που κάνεις είναι εξαιρετικό, είναι έμπνευση για πολλά παιδιά και άρχισαν πολύ να θέλουν να κάνουν ότι και εσύ» του είπε ο Ρέμος με τον διάσημο σεφ να του λέει πως «μας λείπουν τα τραγούδια σου, πολύ και στον κόσμο εδώ».

 

 

 

 

 

Ο Αντώνης εξήγησε πως είναι δύσκολη η κατάσταση και πέρασε και ένα μήνυμα αγάπης και φιλίας  «Είναι δύσκολο για όλους, έχουμε φίλους σ την Ευρώπη, την Αμερική. Ο μόνος εχθρός είναι ο κορονοιος και θα τον νικήσουμε μαζί. Θα σου  πω κάτι…η Ελλάδα και η Τουρκία είμαστε πολύ αγαπημένοι, είμαστε φίλοι και αυτό που συμβαίνει στην πολιτική  είναι  διαφορετικό από αυτό που έχουμε εμείς. Εμείς έχουμε σεβασμό μεγάλο για τους Τούρκους και το αντίθετο. Πρέπει να είμαστε μαζί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε» είπε ο Ρέμος και μετά πήρε την κιθάρα του και αφιέρωσε δυο τραγούδια στον Νουσρέτ και  στους Τούρκους λέγοντας πως αυτά τα τραγούδια ξέρει πως είναι τα αγαπημένα τους!

 

 

 

Τη συνομιλία τους παρακολούθησαν ζωντανά μόνο όσοι ήταν  στο Instagram εκείνη τη στιγμή καθώς ο Νουσρετ  δεν την αποθήκευσε στη σελίδα του. Το media.gr όμως εξασφάλισε τη όμορφη  κουβέντα τους και σας την παρουσιάζει αποκλειστικά!

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version