Showbiz

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Είχα χάσει έναν δικό μου άνθρωπο μία βδομάδα πριν”

“Το πιο έντονο τηλεοπτικά συναίσθημα το ένιωσα…”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του “Shopping Star”, με το μοντέλο να συγκινείται για την πολύ δύσκολη στιγμή στην πορεία της.

“Είμαι πολύ χαρούμενη εδώ, με βοηθάει όλη η συνθήκη. Έχει να κάνει και με τη μόδα και με τη γυναίκα. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές φέτος, θα δείτε μία άλλη αίσθηση του προγράμματος. Είναι σαν να αποκαλύπτεται από την αρχή. Πλέον αισθάνομαι κι εγώ τη σιγουριά της παρουσίασης, πρώτη χρονιά που αισθάνομαι σίγουρα παρουσιάστρια” δηλώνει αρχικά η παρουσιάστρια – μοντέλο.

“Ο Γιάννης δεν με συμβουλεύει για τα επαγγελματικά μου, δεν ανήκει στον χώρο, όπως κι εγώ δεν τον συμβουλεύω για τα δικά του. Του αρέσει το Shopping Star, με κρατάει σε μια ισορροπία” εξομολογείται.

 

Δείτε επίσης: Τέλος το δίδυμο Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου

 

“Το πιο έντονο τηλεοπτικά συναίσθημα το ένιωσα στο GNTM, υπήρχε έντονο καρδιοχτύπι για το αν τα κάνω όλα σωστά. Στο «Pop Up» η πρώτη βδομάδα ξεκίνησε πολύ ταπεινά και πιο διαφορετικά απ’ ό,τι γνωρίζετε, γιατί εγώ είχα χάσει έναν δικό μου άνθρωπο μία βδομάδα πριν. Εκείνη η έναρξη είχε ένα διαφορετικό άγχος” παραδέχεται για πρώτη φορά με δάκρυα στα μάτια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι εκείνη την πρεμιέρα, γιατί το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό” τονίζει κλείνοντας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version