Showbiz

Diddy: Viral το βίντεο που δείχνει τον Μπόνο των U2 να αποφεύγει φιλί του ράπερ

Δείτε το βίντεο

Μετά το σκάνδαλο με τον Diddy που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες, ο οποίος έχει συλληφθεί και κατηγορείται μεταξύ άλλων για πορνεία και σεξουαλικές κακοποιήσεις, βγαίνουν στην δημοσιότητα πολλά βίντεο και πολλές πληροφορίες για την υπόθεση.

Ένα βίντεο από τις Χρυσές Σφαίρες του 2014, στο οποίο ο Μπόνο απέφυγε φιλί του ράπερ – παραγωγού κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Ένα απόσπασμα από την αμήχανη συνάντηση εμφανίστηκε ξανά, με το βίντεο να γίνεται αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε, ο Diddy εμφανίζεται πάνω στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού στην τελετή απονομής του 2014.

Όταν οι U2 ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο για το τραγούδι τους «Ordinary Love», o ράπερ στράφηκε στον Μπόνο για να τον φιλήσει.

Τη στιγμή εκείνη όμως, ο ροκ σταρ απομακρύνθηκε αποφεύγοντας το φιλί του Diddy και κατευθύνθηκε προς το μικρόφωνο.

@estilodf Ahora ya sabemos por qué Bono rechazó el abrazo de Puff Daddy en esa premiación 😱👀 CC: @goldsteintips #Bono #PDiddy #puffdaddy #diddy #seancombs #u2 #premios #usher #sean ♬ sonido original – EstiloDF

“Πολλοί θαυμαστές λένε ότι η γλώσσα του σώματος του Μπόνο είναι ένα σημάδι πως ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Diddy” ανέφερε η εφημερίδα “Radar Online”.

Η εφημερίδα διευκρίνισε ωστόσο ότι ο Μπόνο εκείνο το διάστημα, δεν γνώριζε τίποτα για τις εγκληματικές ενέργειες του Diddy.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version