Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Πολίτης: Ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη αποκαλύπτεται! (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Νίκο Πολίτη, τον αδερφό του Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση τους, τα παιδιά τους χρόνια, τη δουλειά του σε ατελιέ υψηλής ραπτικής και την υποκριτική.

«Δουλεύω σε ένα ραφείο, ατελιέ υψηλής ραπτικής για ανδρικό κοστούμι. Έχω το οργανωτικό κομμάτι, με τους πελάτες», ανέφερε ο Νίκος Πολίτης.

«Περίμενα η πρώτη τηλεοπτική μου εμφάνιση να σχολιαστεί, ξέρουν τον αδελφό μου, φαντάστηκα ότι θα πάρει έκταση», σχολίασε ο ίδιος.

«Δεν άλλαξε μέσα μου κάτι επειδή έγινε αναγνωρίσιμος ο αδελφός μου, Κώστας Μαρτάκης. Τον βλέπω σαν τον αδερφό μου που μεγαλώσαμε μαζί και μου έπαιρνε τα παιχνίδια και εγώ τα δικά του. Είναι πολύ υποστηριτικός, γενικά τον συμβουλεύομαι», είπε.

«Υπήρχε ανταγωνισμός με τον αδελφό μου, θέλαμε και οι 2 την προσοχή των γονιών μας. Σε εφηβική ηλικία ο γόης ήταν ο Κώστας όχι εγώ. Εγώ είχα σπυράκια, ήμουν λίγο πανκ», εξήγησε ο Νίκος Πολίτης σχετικά με το ποιος από τους δύο τους είχε μεγαλύτερη επιτυχία στα κορίτσια όταν ήταν νεότεροι.

«Για τη σειρά έμαθα να κουτσαίνω, έκανα γυμναστική για να πρηστώ και έκοψα τα μαλλιά μου εντελώς», αποκάλυψε κλείνοντας ο Νίκος Πολίτης, σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά «Όρκος» στην ΕΡΤ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου