Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Σκύβει από την πίστα, φιλάει τον Βασίλη Μπισμπίκη – Το κοινό τους χειροκροτεί (Βίντεο)

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι παντού μαζί – Η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον ηθοποιό το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή», μαζί με ένα «καυτό» φιλί, μπροστά στους θαμώνες νυχτερινού κέντρου.
Παντού μαζί, παντού αγαπημένοι και πιο διαχυτικοί από ποτέ. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τόσο ερωτευμένοι που αδιαφορούν ακόμα και όταν τους παρακολουθεί ένα ολόκληρο κέντρο γεμάτο κόσμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην Κύπρο καθώς όπως είναι γνωστό η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται η αγαπημένη του και εκείνη του αφιέρωσε το «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, πήγε κοντά του, τον αγκάλιασε και αντάλλαξαν ένα «καυτό» φιλί» με τους θαμώνες να τους χειροκροτούν.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έκρυψε το πόσο ευτυχισμένος και ερωτευμένος είναι μαζί με την Δέσποινα Βανδή. «Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version