Showbiz

Έξαλλη η Ελένη Τσολάκη με προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram – Η απάντηση που έδωσε

Ένας χρήστης της επιτέθηκε επειδή δεν έχει παιδιά και εξέφρασε την αντίθεσή του με την επιλογή της παρουσιάστριας να παίρνει το σκυλάκι της μαζί της στην εκπομπή της

Έξαλλη έγινε η Ελένη Τσολάκη με ένα ιδιαίτερα άσχημο σχόλιο που έλαβε κάτω από μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram.

Ένας χρήστης της επιτέθηκε επειδή δεν έχει παιδιά και εξέφρασε την αντίθεσή του με την επιλογή της παρουσιάστριας να παίρνει το σκυλάκι της μαζί της στην εκπομπή της

«Τα καθόρια που φοράς είναι για να φαίνεσαι πιο ψηλή; Είσαι τάπα; Μια που δεν κάνετε παιδιά κουβαλάτε τα σκυλιά στο στούντιο. Σας είπε κανείς ότι θέλουν να σας βλέπουν με τα σκυλιά σας στην τηλεόραση; Όλοι τώρα τα βγάζετε στην τηλεόραση, καινούργια μόδα, η βλακεία στο τετράγωνο. Τα σκυλιά είναι για το σπίτι σας», της έγραψε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια ανέβασε το σχετικό story και σημείωσε: «Να ένας γλυκός άνθρωπος. Τελικά αλλάζει τίποτα;;;».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version