Showbiz

Adele: Μετά τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο, κρύβεται από τους παπαράτσι

Με κουκούλα και μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού, η τραγουδίστρια προσπάθησε να μην γίνει αντιληπτή

Μετά την εμφάνισή της στην τελετή των Grammy με το λαμπερό δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ριτς Πολ και τον «έξαλλο» χορό της στον στύλο ενός γκέι μπαρ, που συζητήθηκε ιδιαίτερα, η Adele τώρα αποφεύγει με κάθε τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 33χρονη Βρετανίδα σταρ που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media την τελευταία εβδομάδα, τόσο με την ακύρωση των show της, τους τσακωμούς με τον σύντροφό της και την πολυσυζητημένη της εμφάνιση στα Grammy, επέστρεψε στο Λος Άντζελες, μετά το ταξίδι της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Προσπαθώντας να αποφύγει τους παπαράτσι, φόρεσε την κουκούλα της, καθώς και μία μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Μάλιστα, δεν ακολούθησε την κανονική διαδικασία αποβίβασης των επιβατών.

Αντιθέτως, αποβιβάστηκε από την πίσω πόρτα του αεροπλάνου και έξω από αυτό, την περίμενε μία λιμουζίνα, η οποία την μετέφερε αμέσως στο σπίτι της, χωρίς να χρειαστεί έτσι, να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο του αεροδρομίου για τη μεταφορά της.


Φωτογραφίες: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version