Showbiz

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την διαθήκη του Ανέστη Βλάχου: Τι συμβαίνει με τη διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου. Που αφήνει την περιουσία του γνωστού ηθοποιού;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» ασχολήθηκαν με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου, που θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα.

Η εκπομπή συνομίλησε με τον δικηγόρο του γιου του, Ηρακλή Βλάχου, κ. Κωνσταντίνο Παπαναστασίου.

«Είναι ένα χωράφι στη Δράμα και υπάρχει κι ένα μικρό σπίτι στην πλατεία Βικτωρίας που δεν το είχε δηλώσει καν στο κτηματολόγιο» είπε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αμέσως μετά το τέλος της σύνδεσης, θέλησε να πει στους συνεργάτες της: «Παιδιά, επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι και δεν ξέρουμε και η άλλη πλευρά τι έχει κάνει και τι προθέσεις έχει, ας μην σχολιάζουμε έτσι γιατί δεν γνωρίζουμε.

Προσέχουμε πάρα πολύ, τα πήραμε τα μαθήματα μας σε ό,τι λέμε και σε ό,τι μπορεί να υπονοείται» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version