Showbiz

Λευτέρης Γκιωνάκης : Το επίθετό μου δεν με βοήθησε, απλά σε θυμούνται πιο εύκολα (Βίντεο)

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης μίλησε για τον παππού του, τον αείμνηστο κωμικό Γιάννη Γκιωνάκη, τη σχέση του με τη θρησκεία κι έκανε μία γενναία κατάθεση ψυχής για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ.

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια, με τον ίδιο να ασχολείται με την υποκριτική και τη σκηνοθεσία.

«Αν δεν μου άρεσε, δεν θα το έκανα. Μου άρεσε και το έκανα, ήταν μία ώθηση που έρχομαι από καλλιτεχνική οικογένεια. Το επίθετο «Γκιωνάκης» δεν με βοήθησε, απλά σε θυμούνται πιο εύκολα».

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης αποκάλυψε πως έχει περάσει δύσκολα οικονομικά, αλλά ποτέ δεν είχε θέμα επιβίωσης. Επίσης, μίλησε και για τον παππού του, τον αείμνηστο Γιάννη Γκιωνάκη.

«Ο παππούς μου μού έλεγε αν θέλω να κάνω κάτι, να το κάνω για να γίνω ο καλύτερος και προτιμούσε την υποκριτική από την σκηνοθεσία», είπε και πρόσθεσε ότι περισσότερο μοιάζει σαν χαρακτήρας στον πατέρα του, παρά στον παππού του.

«Με ενόχλησε ένα podcast για τον παππού μου, είχε επιθετικά στοιχεία και ειρωνεία. Δεν με ενδιαφέρει να κάνει καταγραφή γεγονότων, αλλά όταν το ύφος που το κάνεις με ενοχλεί, θα σου το πω».

Το podcast μιλούσε για την επίθεση του Γιάννη Γκιωνάκη στην τότε σύντροφό του.

«Ο παππούς είχε κριθεί προφυλακιστέος. Για εκείνη την εποχή «πέρναγε» αυτή η απόφαση, σήμερα δεν θα “πέρναγε”», είπε και πρόσθεσε ότι ο Γιάννης Γκιωνάκης ήταν αυθόρμητος, χαβαλές και με χιούμορ.

Μετά την απώλεια του πατέρα του, ο Λευτέρης Γκιωνάκης έεπσε στο αλκοόλ: «Είχα εξάρτηση με το αλκοόλ. Έπινα δίχως αύριο και μετά σταμάτησα. Με τα ναρκωτικά και τα ξύδια ή θα τρελαθείς, ή θα πας φυλάκή, ή θα πεθάνεις. Έπινα δύο μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα, ένα χρόνο τώρα είμαι καθαρός».

Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως η θρησκεία είναι μια χαρά, ωστόσο με την εκκλησία δεν τρελαίνεται. Ίσως κάποτε ήταν άθεος, τώρα δηλώνει γνωστικιστής, ενώ την κόρη του την έχει βαφτίσει.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version